• Pentru al doilea an consecutiv, BCR vine cu o ofertă de zile mari de Black Friday
  • Banca oferă dobânzi reduse cu 2,5 puncte procentuale (7,99%) pentru creditul de nevoi personale DIVERS, Internet și Mobile Banking cu comisioane zero pe viață, precum și carduri de credit cu 0 lei comisioane de emitere și administrare
  • BCR oferă, de asemenea, 15% reducere la pachetele de asigurări în caz de accident și 50 de lei pentru prima factură de utilități achitată prin serviciul de Direct Debit
  • Pentru prima oară, BCR are oferte de Black Friday și pentru persoane juridice

București, 16 noiembrie 2017 – Banca Comercială Română vine pentru al doilea an consecutiv cu oferte avantajoase de Black Friday. Ofertele sunt disponibile în perioada 17 noiembrie - 26 noiembrie, atât pentru persoane fizice, cât și juridice.

"Mobilitatea, flexibilitatea și accesul  rapid la informații sunt elemente necesare în era digitalizării, iar pachetul de Black Friday pe care îl punem la dispoziția tuturor românilor anul acesta credem că răspunde nevoilor curente. Toate ofertele sunt disponibile prin canalele noastre digitale și se înscriu, în mod firesc, în strategia noastră de a oferi, într-un mod cât mai facil, servicii și produse online consumatorilor din România”, a declarat Dana Demetrian, Vicepreședinte Retail & Private Banking, BCR.

Ofertele BCR de Black Friday sunt disponibile exclusiv online pe www.bcr.ro. Regăsiți pachetele complete mai jos:

Produse și servicii pentru persoane fizice:

  • 24 Banking (Internet & Mobile Banking) – zero lei comision de administrare pe viață pentru activarea serviciului;
  • BCR Alert Plus – zero lei comision de administrare timp de un an de la activare;
  • Creditul DIVERS –  rată de dobândă fixă de 7.99%;
  • Carduri de credit (Standard și Gold) –  reducere 100% pentru emiterea cardului și pentru comisionul anual de administrare pe toata durata de viata a liniei de credit;
  • Debit Direct  - 50 de lei din partea BCR pentru plata primei facturi de utilități prin serviciul de direct debit
  • Pachetul de cont curent  TotalCont  – zero lei comision de administrare pentru un an

Asigurări:

  • Asigurare PAD gratuită la achizitionarea asigurării facultative Garant Amplus (oferită de către Omniasig Vienna Insurance Group S.A).
  • Asigurare de viață pentru seniori - reduceri de 25/50/100 de lei în funcție de pachetul ales (produs oferit de către BCR Asigurări de Viață).
  • Asigurare în caz de accident - reducere de 15% din costul pachetului de asigurare (produs oferit de către BCR Asigurări de Viață).

 Pachete microintreprinderi:

  • Pachetele de cont curent BCR Succes Superplus, BCR Succes Infinit Business (Lei) si BCR Succes Infinit Business (Lei si Valuta) – zero lei comision de administrare timp de patru luni

Pachet pentru persoane fizice autorizate:

  • Pachetul de cont curent PFA Xpert Plus – zero lei comision de administrare timp de patru luni

Regulamentul campaniei si detaliile ofertelor BCR de Black Friday se pot obține accesând www.bcr.ro.

*  *

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 18 birouri mobile dedicate companiilor şi 514 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.000 de bancomate şi POS - 15.200 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce. 

*  *

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.700 de angajați deservesc 15,9 milioane de clienți în cadrul a 2.700 de filiale din 7 țări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croația, Serbia). La sfârșitul celui de-al treilea trimestru din 2016, Erste Group deținea active totale în valoare de 206,8 miliarde EUR, înregistra un profit net de 1,18 miliarde EUR, precum și un indice al capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) la 13,2%.

*  *

BCR - Comunicare Externă

Cătălin Ioniță, e-mail: georgecatalin.ionita@bcr.ro

Această informaţie este disponibilă şi pe pagina noastră web la: www.bcr.ro

Pentru detalii referitoare la produsele si serviciile BCR va rugam sa folositi urmatoarele modalitati de contact

 

InfoBCR

Web: www.bcr.ro

Email: contact.center@bcr.ro

TelVerde: 0800.801.BCR (0800.801.227), apelabil gratuit din toate reţelele naţionale